Dacă ești mare amator de cafea, ceai tare, ciocolată sau vin roșu ori dacă nu ai reușit ca să renunți încă la fumat, sunt mari șanse ca dantura ta să nu mai fie la fel de albă precum era odinioară, indiferent cât de mult îți periezi dinții zilnic.
Albirea dentară, un lux pe care ți-l poți permite și tu!
Prin forța lucrurilor, anumite produse alimentare sau chiar non-alimentare (unele medicamente, de exemplu) pot în timp să îngălbenească dantura și doar printr-un tratament de albire se poate mai reface zâmbetul de altădată.
Din nefericire serviciile stomatologice în România, ca peste tot în lume, sunt din ce în ce mai scumpe, așa încât este posibil ca să nu îți poți permite să te bucuri de o albire profesională făcută la dentist.
Existând nevoia, bineînțeles că au apărut și producătorii capabili ca să acopere cererea consumatorilor de albire a danturii mai ieftină.
Doar că în comerț există multe tipuri de sisteme de albit dinții, inclusiv pastele cu efect de albire, care din nefericire nu sunt chiar atât de bune precum ar vrea să ne convingă reclamele tot mai numeroase de la tv.
Mai multe criterii trebuie luate în considerare atunci când se aleg benzile de albit: prezența sau absența peroxidului de hidrogen, dacă dinții sunt sensibili, timpul de expunere recomandat de către producător, frecvența recomandată de utilizare (zilnic sau mai rar), prețul acestora și, foarte important, recenziile persoanelor care deja le-au utilizat.
Faimoasele benzi de albit dinții Crest, acum și în România!
Cele mai bune și mai rapide rămân totuși tipurile de benzi albire Crest pe care le poți comanda de pe site-ul coolsmile.ro.
Motivul? Sunt eficiente și foarte ușor de aplicat. E suficient să le lipești pe suprafața exterioară a dinților și să lași substanța care este impregnată pe o parte a acestora un anumit număr de minute, conform indicațiilor producătorului, pentru ca minunea să se producă.
Albirea se poate efectua așadar fără probleme la domiciliu și, cel mai important, prețurile sunt accesibile, iar rezultatele Crest de-a dreptul spectaculoase, deoarece concentrația de gel pentru albit de pe benzi este în general suficient pentru deschiderea culorii danturii naturale într-un timp redus de aplicare.
Totuși, trebuie să fim cinstiți și să spunem că indiferent de kit-ul de albire pe care îl utilizezi, el nu va avea aceleași performanțe precum o albire profesională făcută la un cabinet stomatologic.
Avantaje și dezavantaje ale folosirii benzilor dentare de albit
Pentru cazuri urgente rămâne totuși o soluție demnă de luat în seamă, deși există și anumite limitări ale utilizării benzilor de albit dinții.
Astfel, rezultatele pot fi aleatorii pe dinții strâmbi sau suprapuși, pentru că este mai dificil să aplici banda în mod omogen, iar unele zone ale dintelui s-ar putea să nu se atingă de substanța de albire.
Utilizarea repetată sau pe un timp de expunere prea lung poate provoca iritarea gingiilor și creșterea sensibilității dinților. De regulă, senzațiile neplăcute dispar după oprirea procesului de albire, dar în unele cazuri de gingivită, aceste efecte pot fi unele foarte deranjante.
Contraindicațiile trebuie luate și ele în seamă, deoarece benzile de albire a danturii trebuie să nu fie folosite de femeile însărcinate sau de către acelea care adaptează, de copiii sub 16 ani, de persoanele cu boli orale sau gingivale, de către fumători.
Albirea pe bază de benzi este un tratament care se poate face la domiciliu extrem de simplu. Se scot benzile și se așează pe dinți: o bandă pentru arcul dentar superior și o bandă pentru arcul inferior dentar și se apasă foliile câteva secunde pentru a face aderență cu dinții. Gelul de albire trebuie apoi lăsat ca să funcționeze, așa cum recomandă producătorii. După ce timpul a expirat, benzile trebuie îndepărtate și gura clătită foarte bine pentru a se elimina total reziduurile de gel de albit.
Benzile de albit dinții Crest sunt unele dintre cele mai bune. cei ce le-au utilizat deja pot depune mărturie în acest sens.
Intrând pe site-ul Crest.ro o să găsești o gamă variată de produse, dintre care le poți alege exact pe cele pe care le consideri cele mai potrivite pentru nevoile tale în materie de albire dentară.
Dacă totuși ai neclarități sau ți-e teamă să le testezi, cel mai bine e să mergi la o consultație stomatologică. Medicul stomatolog îți poate explica detaliat care sunt avantajele și dezavantajele utilizării unor astfel de produse de albire a danturii și, ulterior, vei putea decide în cunoștință de cauză dacă merită să le cumperi și să le folosești sau mai degrabă trebuie să mai aștepți până strângi banii necesari pentru a face o albire profesionistă la stomatolog.